tiistai 15. toukokuuta 2012

Where have you been all my life?

Kukkuu! Suuri sorry tällanen hiljaiselo, nyt on ollu niin paljon kaikkea menemistä ja tekemistä, että bloggailu on jäänyt tältä neidolta ihan kokonaan takavasemmalle. Viime viikon maanantaina oli loppukoe, ja tiistai ja keskiviikko kului loppunäytössä. Loppunäytössä saatiin firmoittain toimeksianto yritykseltä, ja sitten oli 11 tuntia aikaa tehdä tarvittavat toimenpiteet (mahdolliset tutkimukset yms.) ja palauttaa valmis tuotos. Sen lisäksi piti kyhätä vielä esitys. Seuraavana päivänä oli vielä tuotoksen esittely ja palauteenanto. Pidin tapani mukaan tiistain hiljaiseloa sekä koulussa, että facebookissa, että mulla oli silloin anti-syntymättömyyspäivä. Ihan mukava tapa toi 11 tunnin koulupäiväki on ikääntymisen juhlintaan :D onneks illalla tuli kuiteski hyvä lätkäpeli, jonka katoin hyvässä seurassa :)

Keskiviikkona mentiin sitten koulunloppumisen kunniaksi porukalla syömään ja siitä vielä baariin. Muutenkin on tullut vietettyä aikaa koulukaverien kanssa mm. lätkää pubissa porukalla kattoen ja lautapelejä pelaillen.

Viikonloppuna kiipesin junan kyytiin ja matkailin pääkaupunkiimme. Siellä odotti tuparit ja ehkä maailmankaikkeuden historian paras seura. Ja sitäkin parempi musa. Oli Suomen paskapeliä lukuunottamatta ihan loistavan mahtava viikonloppu, kiitos kaikille, etenkin Funnylle <3, Summerille <3, J:lle <3 ja C:lle <3. Ootte oikeesti ihan enkeleitä.
Photobucket
Mulla siis tosiaan alko virallisesti kesäloma viime keskiviikkona, mutta mulla on vielä tulevina viikkoina rästitenttejä. Tänään aamulla oli markkinointi ja tentti tuntui menevän ihan hyvin. Huomasin eilen, että tämmönen sopii mulle paljon paremmin, että saan ittekseni kertailla ja lukea (yöt) ja sitten tehdä tentin. Ensi viikolla onkin sitten kolme tenttiä, ja sitten vielä siitä viikon kuluttua yks. Sitten pakkaankin kolme miljoonaa matkalaukkua ja suuntaan kesälaitumille itä-Suomeen.

Huomenna vielä treffailen naapureita grillibileiden merkeissä ja torstaina lähen pidennetyn viikonlopun viettoon kotikotiin. Nyt kun tän päivän tentti on ohi, saan hyvällä omalla tunnolla raottaa eilen postiluukkuun ilmestynyttä Suomen Elleä. Lisäksi oon pyhästi luvannu lähtee illalla lenkille. Aurinkoista maanantaita!

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)