maanantai 28. toukokuuta 2012

"Kuka sä oot ja mitä sä oot May:lle tehny??"

Mä taisin saada kunnon auringonpistoksen noista edesmenneistä hellepäivistä. Arvatkaa meinaa mitä tein eilen?

Photobucket

Lähin lenkille. Juoksulenkille. Tai oikeemmin kirmailin intervallin, mutta kirmailinpa kummiski. Ja koska sekään ei riittänyt, väänsin syystä X päälle vielä kunnon kuntopiirin ja venyttelyt.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Olin viettänyt koko aamupäivän riekkuen ja pomppien musat täysillä ympäri kämppää, koska mulla oli omat pyjamabileet C: samalla tein iPodiin mahtavan ENERGY! -kansion, johon latasin kaikkia hyviä energiabiisejä. Niiden biisien siivittämänä olisin voinu energiavimmoissani juosta varmaan Ylöjärvelle ja takas. Kahdesti.

Sitten kun vatsalihastenpaikat poltteli, ja käsi- ja rintalihakset huusivat hallelujaa, kipaisin suihkuun. Ja sen jälkeen? Aloin laittaa ruokaa. Kyllä, tein itse ruokaa. Ja ettei elämä kävisi liian helpoksi, päätin alkaa myös leipoa. Kyllä; leipoa. (Nyt tipahti btw äiti, host-mom ja Pippis tuolilta) May kaivo pölyttyneen kulhon ja vielä pakkauksissaan olevat kauhat yms. esiin ja pyöräytti minttu-suklaa muffinsseja! Jostain valmissekoituksesta tosin, mutta silti. Oon niiiin ninja! 

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Ja sen lisäksi, että oon ihan mahtavan loistava leipuri ja kokki, ja muutenkin aika valovoimaisen huippu näin niinku ihmisenä, mun ei tarttenu tiskata ite :) Mähän alan laittaan ruokaa useemminki!

Ei varmaan tullu yllätyksenä, että nyt maanantaina on tämän atleetin kädet aika hemmetin kipeet. Kuka käski alkaa punnertaa??
Photobucket

6 kommenttia:

 1. Taitaa olla kuumetta pyjjyssä :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi28/5/12

  Kuka tiskasi??

  VastaaPoista
 3. Go May!! :D Pääsit yllättämään ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläsii hullutuksii pääsee aina kerran/kaks vuodes tapahtumaan :D onneks ei kuiteska useemmin.

   Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)