keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Ich brauch den schönsten Kleid und die stärkste Männer

Missä asussa grillibileilin? Oli niin kesäinen fiilis, että päädyin korkeavyötäröiseen kukkahameeseen. Kaveriksi tosin lähti paksut sukkikset, neule ja huivi, koska lämpömittari ei nyt sentään ihan hellelukemiin kivunnut. Loppuillasta mulla oli vielä kahen naapurin takit ja yhen sormikkaat, ai kuinni palelen helposti? :D

Photobucket

Sitten se duunimekko jonka kotiutin Mangosta pari viikkoa sitten. Olin Mangossa metsästämässä housuja, kun silmiin pisti tämä mekko. Kiikutin sovituskoppiin tummansinisen yksilön, mutta päädyin lopulta kirkkaampaan punaiseen. Mekon mukana tuli kapea ruskea vyö, joka on kyllä niin hirveä, että se menee heti vaihtoon. Toi musta leveä vyö (ostettu btw Münchenistä viime syksynä. Jännästi vaihtu May:n Oktoberfestit Tally Weijliin :D) on jo huomattavasti parempi. Täytynee metsästää jostain musta kapea vyö. Kiitos espanjalaisten tarpeeksi pienen kokotaulukon, mekko menee hätätapauksessa myös ilman vyötä.  

Photobucket

Onpas noi alimmat kuvat vinossa. Muutenkin nää kuvat nyt vähän on mitä on, koska a) mulla oli taas itselaukasuviritys hyllyn päällä b) unohdin taustalla näkyvän vaatekaapin oven auki ja c) kattelen dorkasti varpaisiin, koska en ollut meikannut. Mut hei, käyhän näitä paremmissaki piireissä. Kai huomasitte muuten maailman kuumimman Hello Kitty -laastarin polvessa?

P.S. koulu on niiiiiin perseestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)