maanantai 13. helmikuuta 2012

Sunday monday happy day?

Pesin tänään ekan kerran pään hopeashampoolla. En saanu aikaan mitään sinistä tai liilaa, mutta erittäin takkuista niidenkin sijaan. Ees syväpuhdistavalla shampoolla pestessä ei oo tullu tällasta peikonpesää. Ja näissä kuvissa oon siis harjannu hiukset jo kertaalleen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Muuten tää päivä on menny kouluhommien parissa. Keskiviikkona on iso ja tähän mennessä tärkein myyntitapahtuma, joten jännästi on mennyt viime päivät sitä valmistellessa. Tänään väännettiin mun luona firman logollisia pipareita ja hiottiin esitystä. Katos ku jälleen sain tungettua itteni esiintyjäks, joten kivasti on yks iso osa koko tapahtuman onnistumisesta taas meikäläisen harteilla. Onneks en oo sentään yksin, meitä on viiden minsan esityksessä kärsimässä kaksi.

Photobucket

Mutta jos tää viikko on todella hiljasta täällä, ni syy on siinä että seuraavat kaks päivää oon hikoilemassa koululla tapahtuman järjestelyjä ja sitten keskiviikkona koko päivän hymyilemässä ja myymässä. Hyvää uutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Hahah miten sä sait tukkas noin takkuun? Mun tulee vaan karheaksi hopeashampoosta mut kosteuttavan hoitoaineen kanssa ei mitään probleemeja.

    VastaaPoista
  2. Toinen nimeni on rölli.

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)