perjantai 3. helmikuuta 2012

Brrrr...

Alkaa toi jääkausi pikkuhiljaa tympiä. Kouluun mennessä on kolmen minsan jälkeen silmät vuotanu tyhjiks ja otsa, nenä ja posket ihan jäässä. Ainoat kotoapoistumiset koulun lisäksi on ollut maanantain lenkki ja tiistain vesijumppa. Edes kauppaan en tarkene lähteä, joten oon tyytyny käymään koulumatkan varrella olevassa Siwassa. Keksinnön nimeltä sauna keksijää kiitän ja kumarran koko sydämestäni. Maanantaina lenkkisauna ja tiistaina uimahallin sauna on ollut oikeita valopilkkuja näissä pakkasissa. Vesijumpassa käydessäni kävin kolme kertaa saunassa. Ja nyt varasin perjantai-illan kunniaks vuoron talonyhtiön saunasta. No okei mun täytyy oikeesti pestä tää tukka, enkä tarkene koskaan käydä ku nopeessa suihkussa ja sit hutasen tukkaan kuivashampoon ja oon tyytyväinen. Ja alkaa kuontaloki näyttää pikkuhiljaa siltä.

Mitään kummallisia kuvia nyt ei näytä olevan, asutkin on koostunu paksummasta löytyvästä villapaidasta, farkuista ja ylipolvensaappaista. Kävi muuten yks ilta mielessä, että pitäis varmaan juosta vähän noita portaita aina kun alkaa paleltaa. Yks ilta en ois millään halunnu mennä suihkuun, joten otin alkuun hyvän lämmön ja sit kirmasin tuulen lailla nopeesti suihkuun. Kääräsin viltin ympärilleni ja hölkkäilin ympäri kämppää niin kauan kunnes tuli oikein kunnolla lämmin ja tarkenin mennä suihkuun. Toimivaa.

Tää viikonloppu menee kouluhommia tehden, palellen, tyttöjen kanssa peli-iltaa viettäen ja pressanvaaleja jännäten. Nyt meen sinne saunaan. Ja sen jälkeen varmaan kattelen Gleetä ja leffaa uuden parhaan ystäväni Kuumavesipullon kanssa.  Lämmintä viikonloppua!


Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)