maanantai 16. tammikuuta 2012

Poison runnig through my nails

Eräänä iltana sain impulssin vetästä nätin glitter-ranskis -manikyyrini päälle limenvihreää karnevaalilakkaa.

Photobucket

Photobucket

Sitten tylsänä perjantai-iltana nettiteeveetä tuijotellessani sain loistoidean koristella, jo valmiiksi aika räikeää, tekelettäni vielä vähän lisää. Tuloksena:

Photobucket

Photobucket


Photobucket
Oon oikeesti kateellinen kaikille, jotka osaa taikoa kynsiinsä kaikkia hienoja kuvioita ja koristeita, ja ovat muutenki lahjakkaita kädentaidoissa. Mä en osaa ees tikku-ukkoo piirtää.


Photobucket

Photobucket

Nyt oon päättäny pitää pikkasen taukoa kynsien maalailusta. Vaikka mun kynsilakanpoistoaine onki ihan hyperkosteuttavaa, vitaminoitua, noiduttua ja mitä kaikkea, on kynteni jatkuvan jynssäämisen jäljiltä aika karmeassa kunnossa. Muutenkin kädet on ihan koppurat. Ja taisinpa saada kaks sormeeni tosta oikeasta kädestä palellutettuaki. Niiden iho on noiden etusormen ja keskarin kohalla ihan koppuraa. Ja kynnet on niin ohuet et ne kuultaa läpi.

Photobucket

Mut pistettäköön kaikki talven piikkiin. Enkä varmasti oo ainoa kuivuudesta kärsivä. Meillä on koululla nii kamalat lämmitykset päällä tällähetkellä, että hengittäessä tuntuu et tukehtuu välillä, niin kuivaa ilma on. Mun iho ei ees normaalisti ole mitenkään kuivuuteen taipuvaa, korkeintaan välillä kosteusköyhä. Tää uus jääkausi selvästikki tekee tekosensa. Tänä aamuna lotrasin perusvoidetta kuivien hiusteni latvoihin, annoin vaikuttaa hetken ja pesin pois. Ja tuli muuten ihanan pehmeet kutrit! Tehokosteuttajat ja naamiot tehokäyttöön siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)