maanantai 23. tammikuuta 2012

Kiukkublogger ja alelöydöt

Voi nakki tätä bloggeria! Kommentteihin en vielkä pysty vastaileen, ja tää tökii muutenki ihan koko ajan :/ Toivottavasti tän tekstin julkaseminen onnistuu. Tänään kirmasin siis vasta kahdeltatoista koululle. Eilen kun tulin junalta kotia kohti, alkoi selkäni sattua ihan jäätävästi. Kun laskin pyllyni bussin penkille, meinasi tulla itku. Kipu alkoi ihan out of nowhere ja oli ihan hemmetin kovaa. Kirosin jälleen kerran paskan selkäni alimpaan sinne ja menin särkylääkkeiden kera nukkumaan. Tietysti ensin vaalitulokset kämppiksen kanssa jännitettyäni. Selkä ei oo ollu tänään yhtään parempi ja jouduinkin skippaamaan porukkalenkin. Tosin aattelin silti mennä lenkkisaunaan.

Aamupäivällä koululle päästyäni kaivoin puhelimen laukusta. Keskellä näyttöä oli kiva iso naarmu. Rukoilin kaikkien muotitalojen pääsuunnittelijoita, että naarmu olisi vain suojakalvossa. Ja rukouksiini vastattiin. Kiitos merci! Eipä ois ketuttanu yhtään, et alle viikon vanha puhelin on jo lähes lunastuskunnossa. Olin jo puhelinta ostaessani etsinyt hyvää ja kivannäköistä suojapussukkaa, joka suojaisi kapulaa sen pyöriessä laukkujen pohjilla. Niinpä otin heti koulusta päästessäni nenän kohti keskustaa. Listallani oli puhelinkotelon lisäksi uudet farkkusortsit (vanhat on aivan liian isot). En jaksanut lähteä kauhean kauas, joten tyydyin lähimpiin luottokauppoihin Ginaan, Henkkaan ja Seppälään. Pyörähdin myös Vero modalla sortseja kyselemässä. Tein hyviä, kivoja ja ennenkaikkea edullisia löytöjä :) Tässä saalis:

Uusi koululaukku ja se kännykkäpussi henkasta. Sain joululahjaksi aivan ihanan salkun, jonka päätin ottaa koululaukuksi. Noh sinne sitten tavaroita tunkiessani tajusin, ettei sinne mahdu kuin juuri ja juuri luentokansioni. Ja kansion lisäksi sinne pitäisi mahtua ainakin vesipullo, iso kukkaro, meikkipussi x 2, puhelin plus muu kaikki tarpeellinen sälä. Voin kertoa, että ketutti ja rankasti asian valjettua. Hätävaraksi adoptoin S:n hapsulaukun sen suuren koon vuoksi, mutta kaveri on aika epäkäytännöllisen mallinen ja huono kantaa. Joten sisko saa nyt laukkunsa takasin. Tää mun nyt ostama laukku on tosiaan henkasta, makso varmaan 15 euroo ja on materiaaliltaan maailman ohuinta tekonahkaa, eli muovia. Saas nähä kauan toi kestää käytössä. Kyllähän noi halvemmat tuotteet joskus osaa yllättää.

Photobucket

Suihkuttelin kaverin suoja-aineella heti kotiin päästyäni.

Photobucket

Pussukka on myös henkasta, aletangolta. Siinä roikku sellanen pitkä nauha tossa vetskarissa, mutta leikkasin sen pois ja kiinnitin siihen käyttämättömäksi jääneen korviksen. Nyt on luuri suojassa!

Photobucket

Sortsit löyty Ginasta. Tosin jouduin menemään sinne jo yhen ostoskeikan jälkeen uudestaan, koska muualla ei ollutkaan mitään kivoja sortseja. Myyjät vaan sano et ei oikein viel oo toi farkkusortsisesonki. Ai kuinni? Mä tykkään käyttää farkkusortseja paksujen sukkisten kanssa talvellaki, jos nyt ei ihan 20 astetta oo pakkasta. Ginassa oli muutenki kivoja sortseja, mutta yhdetki korkeavyötäröiseks nimetyt kaverit eivät olleet korkeaa vyötäröä nähnykkään. Ja nyt hei jos  jotakuka kiinnostaa tummat Mangon farkkusortsit kokoa 36/38 ni let me know, täältä lähtee ja halvalla!

Photobucket

Se on kyllä ihanaa, kun joulun jälkeen aletaan myymään talvivaatteita alennuksella, vaikka nyt tammikuusa ne kunnon pakkaset vasta alkaakin! Seppälästä (jossa on mun mielestä aina isoja alennuksia) löyty kirkkaan punanen tupsupipo -60 prossan alessa. Vaalean punainen ja maailman lämpimin panta makso Ginassa huimat 2€. Toi on hauska kun sen laittaa päähän, se muistuttaa tosta etuosastaan ihan turbaania :)

Photobucket

Sitten parit pikkarit! Seppälässä oli iso alelaari söppiksiä alushousuja, josta kaivoin parit mun kokoset. Söpöimmistä ei kyllä ollut enää kokoja, mutta nää sentään löysin. Nyt mul on vaa ongelma, et mul ei oo mintunvihreitä liivejä! Tykkään olla mätsi-mätsi myös alusvaatteissa. Mut ärsyttää oikeesti olla just tää "perus"kokonen, kun kaikesta menee heti kaikki koot.

Photobucket

Sitten vielä vika Ginalöytö. Tosta ei oikein saanut kunnollista kuvaa, mutta siis kyseessä on maailman pehmein neuletakki kivalla mallilla. Toikin on kokoa L koska muita kokoja ei enää ollut, mutta koska toi malli on tollanen löysä, se ei haittaa. Lisäks toi näyttää tosi kivalta vyön kanssa :)

Photobucket

Sellasia löytöjä masentavaan ja selkäkipuiseen maanantaihin! Nyt vähän kouluhommien tekoa ja sitte saunaaaaaaaaan. Kivaa uutta viikkoa C:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)