keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Back in business

Kukkuu, May on kotosalla taas :) Tavaraa oli farkun peräluukullinen, mutta hyvin sain kaiken perille. Paitti et unohdin yhet villasukat kotikotiin. Nyt mul on tääl vaan yhet eikä ne nyt tietenkään riitä.

Kotona odotti tukkeutunu postiluukku, ja kävinkin postin ekana läpi, ennen ees tavaroiden purkamista. Parin viikon lehtien joukosta löyty myös ilmoitus saapuneesta laukusta, joulukortti omalta ja opalta ja henkkamaukan kevätkuvasto. Se oli täynnä ihania vaatteita, mutta hillitsin himoni enkä kirmannu heti nettikauppaan täyttämään ostoskoria. Mutta muutaman vaatteen poimin, jotka aion käydä sovittamassa. Niihin lukeutuu mm nämä ihanan väriset bleiserit. Haluun niiiiiin ton pinkin ja/tai punasen!Photobucket

Ja postista kävin noutamassa hänet:


Photobucket


PhotobucketPhotobucket


Photobucket

Tänään sain myös heti aamusta vierailijoita Hesasta. Kattelin kelloo vielä aamuviideltä nukkumatta silmäystäkään, ja sit heräsin puol kasi ihan itestään. Ja nyt siis en saa enää unta. Ja mä kun luulin ettei tää mun unirytmi voi mennä enää oudommaks... Mutta illalla luvassa odotettu tyttöjenilta :) Me likeyyyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)