maanantai 30. tammikuuta 2012

Alakerta shopping

Lauantaina kun olin hengailemassa alakerran naapurin J:n luona, neiti mainitsi ohimennen, kuinka hän oli tyhjentänyt kolme säkkiä vaatteita vaatekaapistaan. Innoistuin heti ja kaivoin säkit vaatehuoneesta esille. Poimin säkkien uumenista yhteensä seitsemän vaatekappaletta.

Ekana Dakinen musta huppari. Tää olikin hakusessa, sillä tällä hetkellä ainoa vetoketjullinen treenihuppari on vuonna 2006 Berliinin henkasta ostettu uskollinen pallohuppari.

Photobucket

Photobucket

Sitten tollanen kiva löysä teeppari, josta on selkä kokonaan auki. Pokka ei riitä pelkkien rintsikoiden kans pitämiseen, mutta musta tuubitopin ja punasten farkkujen kanssa kaveri pääsi heti lauantaina ulkoilemaan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
NOTE TO SELF// treenaa peppulihaksia, ettei jokaikiset farkut löpötä ahterista

Sitten musta neule, joka on tollai hauskasti reikänen. Myös hihat on tollaset leveet ja resorilla varustetut. Tää oli kuulemma ihan J:n lempparineule. Lupaan käyttää rakkaudella.
Photobucket

Pink alert! Tää väripläjäys on ihan alunperin J:n äidin, kunnes se siirtyi tyttärelle liian lyhyen mallinsa vuoksi, kunnes se siirtyi May:lle pienen koonsa vuoksi. Neule on Rill'sin ja oli mulla jo tänään päällä :)

Photobucket

Lisää tummaa. Tätä neulemekkoo mietin hetken, sillä kaveri on vyötäröltä hippasen iso. Mutta ajattelin, että mahtuupahan ainakin paljon kerroksia sitten alle! Ton käyttö on vaan vähän hankalaa, koska a) mul ei oo värikkäitä leggareita ja en haluis kulkee kokomustassa, ja b) pitkänmallisesta, lämpimimmästä parka-takistani hajosi vetoketju, joten mul ei oo ton kanssa takkiakaan. Rikkoutui muuten just loistavalla hetkellä kun ilmat on tollaset mukavan keväiset. Nyt joudun pitämään ei-istuvaa, lyhyttä toppista ja farkkuja :C

Photobucket

Seuraavana trikoopaita, jossa on kaula-aukossa tollanen söpö rusetti, ja hauskat lepakkohihat :)

Photobucket

Photobucket

Ja viimeisinpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä aivan ihana löysä, kevyt kesäpaita hauskoilla taskuilla. Toi oli eka jonka kasasta nappasin, toi on oikeesti täydellinen! Ihan perfekto sit kesällä duunissa valkosten pillifarkkujen ja baltsujen kanssa. Me likeyyy!

Photobucket
Ai mikä silitysrauta?


Simmosta! Nää kaikki siis ostin hintaan baarin sisäänpääsy (5€) ja yks siideri (5,5€) Ei huono diili olleskaan :)

1 kommentti:

  1. Sisko voi adoptoida neulemekon jos aiheuttaa ongelmia, no worries voin uhrautua :D

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)