torstai 1. joulukuuta 2011

Nach Ddorf ->

Hellurei! Nyt ois sit tarkotus kirmata kohta hakeen matkahuollosta matkalaukku ja bussilippu, hipsiä takasin kotiin ja pakata. Meen siis äitin, iskän, Hippulan, iskän siskon ja hänen miehensä kanssa viettämään pitkää viikonloppua Ddorfiin ja Kölniin joulumarkkinoimaan ja reffamaan Summeria. Sit oon itsenäisyyspäivän yli kotonakotona ja sit alkaa viimeinen, reilun viikon mittainen loppurutistus miljoonine tentteineen ja kouluhommineen. Muunmuassa markkinoinnin kirjat pääsevät mukaan Saksan maalle.

(Kuvat viime vuodelta)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Eilen illalla oltiin tosiaan firman tyttöjen kanssa ulkona ja oli ihan mahtikivaa! Kiitos leidit :) Mä huomasin, et mul on muodostunu vähän rennompiin illanviettoihin ja bileisiin tietty pukukoodi; pikkumusta, levee vyö, joku neuletakki, värikkäät sukkikset ja ylipolvensaappaat. Noh, miks sitä toimivaa muuttamaan?

Photobucket

Mutta nyt täytyy noutaa se huollosta saapunut matkalaukku ja viskellä sinne vähän kamaa, siivoilla vähän ja kattella vaikka Frendejä kolmen peiton alla. Ilmestyn alkuviikosta Suomeen, joten ehkä sillon lisää kuulumisia. Hyvät viikonloput :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)