sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kuusimettäl

Hola! Ny on melkein joululoma alkanu. Oon jo kotikotona, mutta yks sopimusjuridiikan tentti on tekemättä.(nettitentti) Sen teen alkuviikosta pois, joten sit voi viettää joulun ihan rauhassa. Perjantaina tein kaks tenttii ja suuntasin illalla oppiyrityksen pikkujouluihin. Ilta sujui hyvissä merkeissä aliaksen ja hyvän ruoan kanssa. Joulupukin vierailua tietenkään unohtamatta. Pukki tuli suoraan jalkapallopelistä ja toi mulle ihanan sydän -jääpalamuotin. Mun pukinkonttiin sujauttamasta lahjasta paljastu Killepitchiä, muumishampoota ja suklaata.

Photobucket

Mul oli aika psykesetti päällä; sydänsukkikset, paljettisortsit ja tähtipaita. Ja päähä oli pakko heittää lätsä, koska tää pää näkee kampaajan vasta parin päivän päästä, ja näky on sen näköinen. Kuvassa lainattu pukin päähinettä.

Photobucket

Lauantaina tsekattii Treen joulutori ja käytiin syömässä. Sitten kaikki miljoona laukkua autoon ja kohti varsinaista Suomea joulun viettoon. (onks toi yhdyssana? siis toi joulun viettoon)

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Deutsche sache! Hier hab ich nur Deutsch gesprochen und das war hammer!

Photobucket

Tänään sunnuntaina pakkaduttiin autoon (tai no, neljä henkee ja koira kyllä toisaalta mahtuu yhteen farkkuun ahtautumattakin...) ja huristeltiin metikköön kuusenhakuaikeissa. Kauheen kiva oli rämpiä märässä vesisateessa! Mutta löydettiin muuten valtavan kommia kuusi! Noh, toisaalta olihan meillä allekirjoittanut, Metsien Karun Kohtalon Tuntija ja Ikuisesti Sydämeltään Luonnonlapsi, mukana, joten eihän meillä ollu hätäpäivää. Ja Sohviki päätti olla katoomatta tänä vuonna.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ehdotukseni ei kelvannut, joten otettiin toiseks paras vaihtoehto.

Nyt tars tost vikasta tentistä vielä selviytyy, ja sit voi hengähtää hetkeks. Näkyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)