sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Jaksaa jaksaa

Vielä viikko! Seittämän tenttiä, vähä firmaa, pari muuta koulujuttuu, yhet pikkujoulut ja se ois siinä. Perjantaina olin ihan ninja; jaksoin koko päivän koulussa, suuntasin iltapäivällä tukiopetukseen muiden lähtiessä viikonlopun viettoon, tein yhen tentin, pakkasin ja poikkesin yläkerran naapurin synttäreillä. Sit lauantaina joulutorin kautta junalla Kuopioon tapaamaan maailman ihanimpia tytsylöitä. Lauantai meni matkustuksen jälkeen hyvästä ruoasta ja seurasta nauttien, sekä Kuopion yöelämään tutustuen.

Photobucket

Photobucket
Kyllä Suomen talvi on mukava! t. Pääni näyttää vasikan nuolemalta Kiitos Räntäsateen <56

Photobucket

Iso danke jälleen tytöille, ja varsinki E:lle, joka oli tälläkertaa the hostess. :)

Tää päivä meni jälleen matkustaessa. Treellä onnistuin jälleen keraan saamaan itteni väärään bussiin, joten iltalenkkikin tuli heitettyä siinä samalla. Nyt oon kerrannu vielä vähän kahteen huomiseen tenttiin (olin varannu juniin työskentelyhytin lukemista varten, mutta jännästi meni matkat nukkuessa) ja hakenu terveellistä ja ravitsevaa illallista viereisestä hesestä.

Photobucket

Photobucket

Hampurilaisaterian ja pehmiksen jälkeen on ihan mukavan pinkee olo. Nyt kattelen Frendejä kasvonaamio lärvissä.

Ai nii, me tehtiin tyttöjen kans se legendaarinen pikkujouluperinne, eli jokanen tuo jonku pienen lahjan, ja sit kaikki saa randomilla jonkun. Kattokaa mitä mää sain!

Photobucket

Hiiii MUUMEJA! Ei ois voinu osua oikeesti paremmin! C: lisäks paketista paljastu suklaata ja salmiakkia.

Mutta nyt vaakatasoon, vaikka kuppi teetä ja pari jaksoa Frendejä. Sitten alkaa armoton loppuviikon rutistus.

1 kommentti:

  1. Ihana ilmaisu: vasikan nuolema!! xD
    Munki pärstä näytti vasikan nuolemalta lauantaina kun kävelin baariin nyrkinkokoisten räntä-/jäähileiden läimiessä päin pläsiä. Oli tosi kaunis olo ku pääsin perille. Ja oisin halunnu omata Hermione Grangerin taikakäsilaukun, että ois mahtunu sateenvarjo mukaan...

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)