torstai 8. joulukuuta 2011

Hej på dej!

Stressaantunut ja kiukkuinen bloggaaja täällä moi! Tenttei ja koulujuttui löytyy tällä hetkellä joka sormelle viis, ja joululoma alkaa uhkaavasti lähestyä. Tän päivän otan vielä semilungisti, skippasin yhen tentin suosiolla ens vuoden puolelle, ja lueskelen nyt muita aineita.

Saksasta tosiaan selvittiin kunnialla kotimaahan, ja reissu oli oikein onnistunut ja mukava, hirmukiitos kaikille mukana olleille :) Arvostelin Tarjan vikojen bileiden puvut kotikotona, kuuntelin Finlandiaa ja lähdin vasta eilen kohti kotia. Eilen mun facebook -statuksen nähneet varmaan hoksaski, et eilen ollu maailman mukavin kotimatka. Jäätävä lumipyry, märkää, ällöä, inhottavaa! Näin olin vastannu kiukun syytä kyselleelle Summerille:

"No vittuku tulin junalla kotiin yhen 25 kg matkalaukun, ison ja painavan kangaskanssin ja laukun kans; kukaan ei viittiny ees päin kattoo, saatikka si auttaa. Junaanki mennessä konduktoori vaa sano et "ooks tulos tähä junaan, olis vähä kiire" ku yritin ähkiä laukkuja sisään. Sit oli pari porrasta ylöspäi, eikä siinäkä se konnari voinu auttaa, katteli vaa sielt portaide yläpäästä. Sit ku pääsin treelle, ni sain jäätäväs lumipyrys ja 20 cm lumisohjos pärjätä noiden laukkujeni kans. Kivaa vetää tota jättilaukkuu tos lumivesimöhjös ku lunta tulee vaakatasos. Voi elämä, mis ihmisten, ja varsinki miesten käytöstavat oikeen on??! tollast ei ois voinu ikinä tapahtuu esim saksas."

Voi jösses et pisti kiukuks, varsinki toi konduktoori, joka tekee tollast hommaa viel työkseen. Onneks sain kirottuu kamani mukaan, mut entäs jos oisinki ollu joku liikuntarajoitteinen tms?

Noh, eniveis, nyt täytyy ihan todenteolla alkaa hakkaa sopimusjuridiikkaa pääkoppaan, ja sen jälkeen tsekata vähä kirjanpitoo, johon saan onneksi tukiopetusta. Toivottakaa onnea ja voimia loppurutistukseen!


Photobucket

Ai nii tein ihan mahtavia shoppauksia, niistä tulossa asap :)

1 kommentti:

  1. Voin vain todeta että yhtä suuresti ärsytti yks päivä ku roudasin tuhatta isoa ja painavaa kassia kotiin niin arvaa tarjoutuko kukaan auttaa TAI EDES pitämään ovia auki kun yritin niistä änkeä. No ei. Katottiin et "vittu ku toi tukkii koko paikan". Never would happen in Austria.
    Tsemppiä <3

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)