keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Hepburn -huuma

Waaaaa mä käyn ihan ylikierroksilla. Jäätin tuntien jälkeen firmaluokkaan tekee firmahommii ja iski nii jäätävä flow päälle, et väsättin yheltä istumalta mm. kolme tarjousta ja yks yhteistyösopparijuttu kuntoon. Kohta mä lähen tallustaan tonne sateisen harmaaseen ulkoilmaan, ja urheilen bussiasemalle viemään mun matkalaukun Matkahuollon pisteeseen. Kaveri pääsee siis vihdoinki hoitoon.

Mul on ollu täs ny sunnuntaista lähtien kauhia putki päällä. Meinaa Audrey Hepburn -putki. Eräs ihana neitokainen lahjoitti mulle kerran näyttelijättären The Ruby collectionin. Nyt oon taas alottanu kattomaan kaikkia leffoja läpi.

Photobucket

Boksin ehdottomiin lemppareihin kuuluu Breakfast at Tiffany's, Funny Face ja Roman holiday. Ekana mainittu löytyykin multa itseasiassa tuplana, ihan varmuuden vuoks. ;)

Photobucket

Boksi sisältää siis kuusi Hepburnin kuuluisinta leffaa. Sabrina ja Roman Holiday olivat nuoren muoti-ikonin läpimurtoleffoja. Roman Holidayssa Hepburn esittää prinsessaa, joka on valtiovierailulla Roomassa, ja kyllästyy totaalisesti aikataulutettuun ja valvottuun elämänmenoonsa. Tämän elokuvan puvustus saa herkemmän katsojan kyyneliin, se on jotain niin klassisen kaunista! Funny Face taas on juuri se pätkä, joka kertoo muotilehden toimituksesta. Lehden päätoimittaja on kyllästynyt koko lehteen, joten hän päättää laittaa koko konseptin uusiksi ja muuttaa kaiken pinkiksi. Oma lempikohtaukseni tässä musikaalissa onkin "Think Pink". Funny Face on myös se, jossa neiti Hepburnin puvustuksesta vastasi Hubert de Givency. Voih kaikki ne iltapuvut siinä elokuvassa! Loppu onkin historiaa.

Photobucket

Nyt on tämän putken osalta vielä kattomatta pitkä historiaosuus War and Peace ja Bloodline, jossa esiinty hieman jo ikääntyneempi näyttelijätär.

Photobucket

Jos pitäisi nimetä yksi maailman valovoimaisin, kaunein ja tyylikkäin nainen, valitsisin (tietysti itteni jälkeen LOL) tämän upean hollatilais-englantilaisen näyttelijättären. On syynsä, miksi juuri hänen ansiostaan pikkumusta on nyt The Item. Lisäksi jokaisen pitäisi ottaa hieman mallia elämänasenteeseensa valloittavalta ja ihanan höpsöltä Holly Golightliltä (Breakfast at Tiffany's) ;)



P.S. Koko kämppää ympäri kulkee seinää pitkin 10 kuvan kuvasarja, jossa kaikki kuvat ovat eri kohtauksia Hepburnin leffoista. Breakfast at Tiffany's -kuvat on mun üderlemppereita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)