perjantai 29. heinäkuuta 2011

Lintuhuivilove feat kiirus

Eilinen päivä alkoi hienoimmalla mahdollisella tavalla, eli på svenska. Mulla meni abouttes 10 minsaa jokaisen lauseen kohdalla kääntää se ensin ruotsiks, ja sit viel uudestaan kaikki saksan sanat pois ruotsiks. No juu, kyl se siit. Päivä meni rattosaan, söin lounastauolla neljä leipää 8)

Photobucket

Sitten illalla alettiin grillailemaan Kanarialta saapuneiden ystävien kanssa. Käytiin kyl sitä ennen J:n kanssa pikauinnilla virkistäytymässä. Jotenkin puhe kääntyi perjantaina Suomeen saapuvaan neidin ex-au pairiin/ranskanopettajaan. No siitä kun hetki juteltiin ja soitettiin yks puhelu, kävi ilmi, että herra saapuukin jo tuona samaisena päivänä, ei perjantaina niinku JO muisti. Olin luvannut Mammalle hakea herran Lappeenrannan lentokentältä, ja kone laskeutui kello 21 reikäleipä. Ja herran saapuminen tajuttiin kello 18.56 ruokapöydässä. Äkkiä siis pari palaa kanaa naamaan, vaatteidenvaihto, piilarit takas silmiin ja tien päälle. Pitääkin mennä aina suostumaan kaikkeen. Navigaattori kerto reitin ja varotti kamerapöntöistä, joten olin kymmentä vaille yhdeksän Lappeenrannan lentoasemalla ranskankielinen tervetulotoivotus ja herran nimeä koristava kyltti kourassa.

Photobucket

Lähitessä ilmotin, että se, joka mut herättää seuraavana aamuna, saa kovasta esinestä. Ja nukuinkin hyvin varttia yli yhteentoista, kävin rauhassa suihkussa ja menin puoli yhden maissa kartanolle. Oli aikast hiljanen päivä. Nyt lähetään Valtion hotelliin juhlistan mamman synttärei. Mä näytän kuulemma vanhasta Suomifilmistä repästyltä. Kiitän merci.

En nyt saanu fiksuu kuvaa, mut mul tää pippiksen pitsiunelma ja tukka kikkara ja auki. Käyttäkää mielikuvitustanne :D Hyvää Kohausta etelään ja Olavinpäivää tänne itään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)