tiistai 1. maaliskuuta 2011

Hinter der Bühne

Eilen maanantaina ei aamusta suunnattukka kouluun, vaan lähikaupunkiin muksujen kuoron esitykseen. Ihmemaa Oz pääsi viimeisen kerran lavalle, ja maY oli menossa mukana. Hengasin muiden äitien kanssa lavan takana esityksen ajan. Mä en kyllä rynnänny joka kerta ku esirippu laskeutu lapsien luo ruoan ja juoman kanssa. Tsiisus, kyl ne kullanmurut nyt pärjää sen kaks tuntii ilman ruokaa! Sen verran kuitenki olin messissä, että pidemmällä tauolla nappasin vesipulloja ja mukeja ja menin mukaan tarjoilemaan laululintusille vettä. Muuten istua nökötin iPod korvilla lavan takana ja vilkuttelin välillä lapsille.


Puolen päivän aikaan kotiuduttiin, ja pelattiin ihanassa kevätsäässä jalkapalloa, ja myöhemmin sisällä muita pelejä. Hurautettiin kaikki viis uintitreeneihin, ja me shoppailtiin I:n kanssa harkkojen ajan. Meijän piti ostaa mulle sellaset uimahallipläpsykät mis voin hippastella siellä hallissa, mut unohdettiin ne :D Karnevaalikoristeita ja vaatteita lapsille tosin löyty :P Ja illalla asennettiin Sky! Jee lisää teeveekanavia.

Mitäs muuta? Tänään aamulla raahauduin lenkille taas pitkästä aikaa. Kuukauden urheilut siis suoritettu :P Huomenna on muksuilla joku koulun uintikilpailu juttu, tai siis kaikki on kolme on jossain koulun edustusjoukkueessa. Eli huominen päivä menee uintihallissa, ja sit onki torstai, eli KARNEVAALIT ALKAA! Kello 11.11 naiset valtaa D-dorfin kaupungintalon, ja sit alkaa tiistaihin asti kestävä juhlinta asuineen ja paraateineen! Tars varmaan vähä googletella niist perinteistä ja tavoista enemmän, ettei tee ittestään ihan pelleä. Nyt mä meen syömää lisää aamupalaa, vois keittää vaiks puuroa. Aurinko muuten paistaa pilvettömältä taivaalta C:

1 kommentti:

  1. Edelleen odottelen karnevaaliasusta kuvamateriaalia. Ei jaksa odottaa :D !!!!!!!!

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)