sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Viikonloppuja

Sunnuntaipäivä, enkä vielkä oo poistunu huoneesta. Ei huvita. Luukutan tääl mielummin hemppismusaa ja bloggailen :) Perjantaina oli tarkotus suunnata Essenin parhaaseen klubiin tanssimaan jalat rakoille tyttöjen kanssa, mutta monen junan ja bussin jälkeen paikkaan oli niin hirveä jono, että luovutettiin puolentoista tunnin palelun jälkeen ja tultiin mäkkärin kautta meille nukkumaan. Asusta S ehti silti napata kuvat:

Photobucket

Photobucket

Wnb spanisch -meininkiä sivunutturan ja kukan kanssa.

Lauantaina löhöiltiin iltapäivään (mun huoneeseen btw mahtuu loistavasti kolme sänkyä!) ja katteltiin Euroviisujuttuja youtubesta. Saksan edustusbiisi meinaa selvis vihdoinki. Tsekkasin myös Suomen tämänvuotisen edustajan, ihan ookoo. Ei ainaka tarvi hävetä, niinku yleensä. Illalla, enneku tytöt suuntas kotiin, käytiin syömäs meijän paikallises kiinalaises. Ihana paikka! Kaunis sisustus, loistava palvelu ja hyvää ruokaa C: Ja sijaitsee meiltä alle kilsan päässä.

Photobucket

Illalla katottiin lasten kanssa DSDS:ää. Kuka ne ihmiset siellä oikein stailaa??! Hyi helvetti, kokovartalopeili olis aika jees hankinta sinne Kölnin studioille ... mut joo, ihan jees ihmiset meni jatkoon, ei kaikki mun suosikit mutta ihan hyviä laulajia. Tuijotin teeveetä myöhään yöhön yksin ja juttelin vähän facebookissa Suomen kaverin kanssa. Mutjoo, nyt vois vähän siivoilla, huomenna meinaan saan käydä noutamassa kentältä ihananaisen Pippiksen, joka tulee viikoks meijän kakkosaupairiks! Lapset on ihan innoissaan, muttei niin innoissaan kun maY :)

1 kommentti:

  1. Iiiikk Hippiskin lähtee maailmalle :) Pitäkää kivaa! Meillä on koulua ma 8-18, ti 8-22, ke 8-18. Tosi hauskaa!

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)