maanantai 17. tammikuuta 2011

I'm dancing like I am the only one

Perjantaina piletettiin! D harrastaa couch surffausta, ja mentiin sen kans sohvasurffareiden tapaamiseen. Kaikki vähän kyseli et otteeks teki surffareita, ja sit oltiin sillain joo ei tod. Toi couch surffing ei oikeen kuulosta mun jutulta ... Anyway tavattiin siellä ihan mahtavia tyyppejä. Yksiki meksikoilainen opetti meijät juomaan tequilaa oikein. Se on kuulemma vaan joku keksitty juttu ku sitä juodaan sitruunan ja suolan kans. Hyvää tequilaa voi kuulemma siemailla ihan sellasenaan. Saksassa golden tequila nautitaan appelsiinin ja kanelin kera.

Photobucket

Irkkupubista jatkettiin maailman randomeimpiin bileisiin. Musiikki oli pääasiassa lattari-intia-turkki -akselilta ja porukka randomimpaa ku musa :D mut oli tosi hauskaa, vähän jotai erilaista.

Photobucket



Lauantaina olin leffas kattoo uusimman Sawn 3D:nä. Hyi saatana! Mul ei o mitään käryy mitä koko leffas tapahtu, olin 85 % ajasta kädet silmillä. Sunnuntaina mentiin auppareiden kans luisteleen D-dorfiin. Vuokrattiin luistimet ja liihoteltiin pari tuntia jäällä.

Photobucket

Ja rankan urheilusuorituksen jälkeen on tietysti tankattava.

Photobucket

Ja viikonlopun asuja:

Photobucket

Photobucket

Nyt tuli tämmönen kymmenen minsan pikapostaus, mut oon reilun vuorokauden ajan kolmen muksun yksinhuoltaja, joten nyt on taas kiidettävä uimahallille!

2 kommenttia:

  1. paavo17/1/11

    ettei vaa olis ollu stracciatella-paikassa toi tankkaus? :D ahahaa, hyviä muistoja!

    VastaaPoista
  2. Ei ollu leider :) oli haupparin leffateatterin yhteydes olevas paikas, ihan paska :P

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)