sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Hey sister, Soccer sister!

Jeeee meilläpäs ei oo enää lunta! Oon koko ajan ihan fileissä siitä, joten varmaan tossa toukokuun puolella rupeen rauhottuun :D Eilen oltiin tyttöjen kans syömässä ja kattomassa Burlesque. Ihan hyvä pätkä, juoni maailman ennalta-arvattavin. Tein myös ehkä vähän löytöjä mutta niistä lisää myöhemmin ;)

Tänään oon taas pelannu jalkapalloo koko päivän. Esikoisella oli turnaus ja vilinää riitti. Jokainen peli kesti vaan 10 minuuttia, mutta joukkueita oli paljon. Ne on niin hassuja ne pienet kun on niin tosissaan ja tekee kaiken minkä ne on nähny oikeiden pelaajien tekevän.

Photobucket

Photobucket

L pelas kuulemma jo kaks vuotiaana Pampers-liigaa. Voin vaan kuvitella miltä se touhu näytti :D

Eilen suunniteltiin tyttöjen kans tulevaa kevättä, ja luvassa on mm. Bundesligaa ja roadtrip. Huomenna alkaa taas koulu ja arki. Munkin erkältung alkaa oleen aika voiton puolella, enää muutama antibiootti ja yksittäiset yskäkohtaukset ja paholainen on selätetty!

Jos noi ilmat jatkuu tollasina, on kohta lähettävä kevättakkiostoksille, sillä eilinen hippastelu villakangastakissa oli aika hikistä puuhaa. Tiietään, voi silti olla kylmä ja iskee takatalvi ja mitä kaikkee, mut jos mittari on 12 astetta plussan puolella, niin ei paljon huvita paksua palttoota niskaan heittää. Nyt pääsee jo lenkille! Ja vielä lenkkareissa! Metsään en kyl mee, se on pelkkää vesimössöö, mut muuten kadut on puhtaaaaaat kun EI OO LUNTA! Ahh, ihana Saksan kevät. Ai nii ja eilen alko DSDS eli Deutschland sucht den Superstar, kotosammin Idols. Ahahahah loistavaa viihdettä :D

Tässä muuten tulos, kun antaa kahdelle kuusivuotiaalle apinalle kameran:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

At least we had fun! C:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)