torstai 6. tammikuuta 2011

Finally!

HAA onnistu! Sain tänne taas muutaman kuvan! Jepajee :)

Elikkäs, kuume on laskenut mutta yskä on vielä kamala. Kyljet ja vatsalihakset huutaa hallelujaa. Mutta siin uuden vuoden kuvia :) Leidit saapuivat meille siinä kahen maissa; syötiin pitsaa, värjättiin S:n pää ja juotiin skumppaa tälläytyessä. Mentiin puol kasin junalla d-dorfiin, ja junassa pongailtiin jo kokovalkosia juhlijoita. Hauppari näytti hyvältä ku 80 prossaa ihmisist oli ihan valkosii :D Yks vanha rouva tuli kysyyn mult et miks kaikil on valkoset vaatteet ja selitin et ollaan menos yksiin pileisiin jos on pukukoodi valkonen. Se vaan toivotti hauskaa iltaa C:

Nää kuvat on nyt sit ei-missään järjestykses:


Siinä mun valkoisuus. Kaikki düsselistä heräteostoksia. Vaihtelin koko illan vaattei mut päädyin sit lopulta tohon. Noi sukkikset otin ihan vahingossa Suomesta mukaan, aattelin heittää ne värikkäiden sukkisten päälle, kunnes tajusin et perhana nehän on valkoset :D pinnat mulle.


I teki tukan. Molemmilta puolilta päätä meni ranskikset nutturaan, ja päällä kiemurteli muutama yksittäinen letti. Tykkäsin hirveesti C: Tarkotus oli laittaa ihanaakin ihanammat penkkariripset mut toinen silmä ei suostunu yhteistyöhön vaan vuosi ja meni ihan punaseks ripsiliimast. Joten silmämeikki meni uusiks ihan viime metreillä.





Sää oli kamala; koko päivän tihutti vettä ja kaikki oli ihan harmaata. Mutta eipä siinä sormi mee suuhun, koti-Sterkrade välille pussit jalkaan ja sai bailata kuivin varpain!





Me siis tosiaan päästiin tanssiin tohon deejiitasolle! Oliko hiukan makeeta viettää vuoden 2010 vikat, ja vuoden 2011 ekat minsat siellä ! Jouduttiin parin tunnin jälkeen luopuun huippupaikoista ku oli pakko mennä juomaan jotain. Se baaripalvelu oli muuten ihan ala-arvosta, iso miinus siitä!


Niiden säilytysboxien kanssa oli vähän ongelmia ja kesti varmaan kaks tuntia et saatiin ne. Mut kun astuttiin ekan kerran halliin, mä olin ainaki niin nirvanassa et unohdin kaikki vesisateet ja säilytysboxit. Dude, it was a-ma-zing-! Siihen klo viiteen asti me sit reivattiinki, kerran käytiin juomas ja kerran syömäs. DJ:t oli ihan mahtavia, ainoastaan se toisena soittanu oli vähän pettymys. En tietty kuollaksenika muista nimii tsekatkaa kaikki täältä :) Videoita otin myös paljon mutta nyt kun sain osan näistä kuvista tänne, en enää uskalla koittaa latailla videoi :D

Eka päivä sit lähettiin tosiaan keski-Saksaan hakeen muksui ja käytiin entisen itä-lännen rajalla. Aika creepyy touhuu o.O ajettiin sen no man's landin läpi, siel vieläkä liiku kukaan eikä mikää, lukuunottamatta sitä pientä tietä ku siit meni läpi.

Nyt lähen hakeen riiviöt hoidosta ja pelaan aika varmaan loppupäivän Wiitä. Koitan latailla näit kuvii johki muual ku picasaan, en kyllä varmaan onnistu mut yrittänyttä blondia ei laiteta!


1 kommentti:

  1. WAU :) ei voi muuta sanoo ku et aaawesome! Ei uusvuos tunnu miltään ilman Senseissonii! Löysinpäs sun blogin täältä viimein! Paranemisia :)

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)