sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Bundesliga LIVE

Ja kiitos mahtavien Bayer 04 Leverkusen fanien, jotka istuivat katsomossa A3 rivillä 20 Hyypiä -huivit kaulassa, lääkekaupunki meni ja rökitti Hannover 96 kaks nolla! Jeejeejee, oli ihan loistava peli! Mun mielestä jalkapalloo on suht tylsää kattoo teeveestä, mut paikan päällä se on ihan mahtavaa! Eka puoliaika meni ihan hujauksessa! Ainoo huono juttu oli, että lämpötila laski pakkasen puolelle, joten muovipenkeillä oli suhteellisen kylmä istua tönöttää.

Photobucket

Lähettiin tosiaan meiltä kuuden junalla Duisburgin kautta Leverkuseniin. Juna oli täpöten täynnä, mutta heti ovelta pongattiin Leverkusenpaitainen poika junan portailla. Vähän kun päästiin lähemmäs, huomattiin vielä että herran selässä komeilee nro 4 ja HYYPIÄ. Poika huomas meijät ja kysäisi selvällä suomen kielellä "ootteko Suomesta?" No perhana, löydettiin heti hyvä opas stadionille tästä suomalais-saksalaisesta herrasmiehestä. Hänen ja kavereidensa ansiosta päästiin hyvin poliisiröykkiöiden sun muiden huligaanien läpi stadionille hyvissä ajoin. :) Danke schön pojat :)

Sitten alotettiin saksalainen bundesligailta ja haettiin currywurstia ja schweinsnitzelbrötcheneitä, sekä tietysti olutta. Joka tosin jäi multa ja S:ltä kumasti juomatta.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sitten vaan jänskään peliä! Fanikatsomot on kyllä hauskaa seurattavaa :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Me siis tilattiin aikasemmin Leverkusenin fan shopista seuran huivit, ja tilauksen hoitanut S tilasi vielä maanmiehemme oman huivin. Sami Hyypiä pelasi hyvän pelin ja täyden peliajan, ja me kannustettiin ylpeänä Sami -huivit kaulassa C:

Photobucket

Photobucket

Kylmä oli, mutta meininki loistava. maY haluaa uudestaanki! :))

Photobucket

2 kommenttia:

  1. No mää voin lähtee sun kans uudestaan! Oli kans ihan mahtavaa ku oltiin Nürnbergissä kattomassa!
    Ja oon aikasemmin ollu niin anti-jalkapalloihminen, mutta livenä ihan loistavaa <3

    VastaaPoista
  2. Oon yhen nürnbergin pelin nähny ja se oli aika paska, joten tänne sieltä kattoo kunnon futista! :D

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)