maanantai 20. joulukuuta 2010

Schnee chaos ft. Rapunzel

Viikonloppu oli ja meni. Perjantaina siis oltiin kuoron joulujuhlassa, jossa L palkittiin viiden vuoden kuorourastaan. Lauantaiaamuna sai vihdoinkin nukkua pitkään! Ahhh makoilin yhteentoista asti sängynpohjalla kahden peiton alla. Esikoinen lähti viettämään viikonloppua isovanhempien luo ja kaksoset uinnin joulujuhlaan. Mä suuntasin iltapäivistä D-dorfiin S:n kanssa. Oonko muuten maininnut et VIHAAN LUNTA! Tää on nyt toinen talvi täällä kun tulee kunnolla lunta ja koko maa on aina ihan sekasin kun uus lumimyräkkä tulee.



Tehtiin (lumisessa) Düsselissä viimehetken jouluostoksia. Tai mä oon kyl saanu omani jo pakettiin ;P Käytiin rannassa lämmittelemässä Apfelstrudeleiden äärellä.


Leffaankin oli tosiaan tarkotus mennä, mutta todettiin ettei siellä mene mitään katsomisen arvoista, joten hypättiin juniimme ja oltiin kerrankin jo kasin jälkeen kotona.

Päivän asu paskalla itselaukasimella otettuna:




Ai nii kyl mä vähän itelleni shoppasin. Tääl on alennusmyynnit jo ihan täydessä touhussa ja kaupat vaarallisesti tyhjenemässä. Mitenköhän käy mun saapas- ja takkiprojektin? Muttasiis nää tarttu kevättä silmällä pitäen henkkamaukasta mukaan:



Sunnuntaina, eli neljäntenä adventtina lähettiin I:n ja kaksosten kanssa Dinslakeniin syömään ja leffaan. Tarkotus oli mennä sinne kaupunki X jonka nimee en kuollaksenika muista, mutta ylläripylläri yöllä satanut lumi sekotti taas kaiken. L ei halunnut mukaan (jota kyllä myöhemmin harmitteli) joten meitä oli liikenteessä kolme blondia ja yks pieni herrasmies. Mentiin ihanaan italialaiseen raflaan. Söin ihan äly hyvää hausgemacht pastaa lohella. Ja jälkkäriks Panna Cottaa NAM!


Herkuteltuamme (ja vessassa kuvaamisen jälkeen) kipitettiin leffateatteriin tsekkaamaan Disneyn uus pätkä Rapunzel. (Tähkäpää auf Finnisch??) Suosittelen! Se oli niin hauska ja ihana! Mun on pakko ostaa se deevedeellä, se oli niin huippu C: ja se oli 3D, kaksoset näytti niin söppäniltä ne lasit päässä. K halus ottaa musta kuvan lasit päässä:


A vähän pelkäs loppuhuipennuksessa, ja K kerto mulle aina jännissä kohdissa et "kyllä noi pääsee tuolta pois eiks nii" ja "tää on vaan elokuva" ja "toi päähenkilö voittaa eiks nii" ;) Katoin muuten myös kotona Di Caprion uuden filkan Inceptionin. Oli muuten ihan loistava! Vaikka mä en ihan kaikkee tajunnukka siit juonest, mut muuten se oli hyvä :D

Nyt vois edetä syömään jotain ja hakee kohta muksut opinahjostaan. Näkyyyy C:

1 kommentti:

  1. na ja... Irgendwie das ganze Deutschland bleibt stehen wenn es schneit. Ich fahre viermal die Woche in die Uni.. gewöhnlich mit nem Fahrrad (ca.40 minuten). Heute hab ich entschieden dass es schon viel zu viel Schnee gibt und bin zum ersten mal mit der Bahn in die Uni gefahren. Die ganze Fahrt hat fast 1,5 Stunde gedauert, dann musste ich noch zu Fuß eine Haltestelle laufen. Und dafür habe ich noch 4,80 euro bezahlt. Krass.

    Wenn du Schnee hasst, dann magst du auch keine Ski fahren... richtig?

    bo.. ich wünsche dass ich auch am Samstag in Düsseldorf gewesen wäre :(

    PS. du ziehst dich immer stilvoll an! ;)

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)