tiistai 30. marraskuuta 2010

Voi internet sentään

Dodiin, ja jälleen kerran oli netti paskana, joten päivitykset uupu. Mutta eilen illalla kävi korjaaja ja toimii taas!

Viikonloppu oli ihan huippu. Sain mutkien kautta liput Lord of the Dance esitykseen I:ltä ku se ei päässykä sinne. Mul ja seuralaisellani ei ollut mitään käryy mistä hommasta on kyse, mutku vip -liput saatiin, ni paikalle vaan. Ja kyse oli tästä:



Äh ei tää taas lataa videoi :< tässä linkki




Voin kertoo että oli ihan mieletön! Olin esityksen ekan puoliskon ihan monttu auki et miten ihmeessä noi ton tekee. Tarina kerrottuna ilman puhetta ja lavasteita, unbelievable!

Päällä oli


Esityksen jälkeen suunattiin centron joulutorille glühweineille. Siel oli after ski pileet menos, livebändi ja kaikki. Ihanat koristelut ja hauska meno :)


I taiko tukan


Lauantaina suunnattiin iltapäivistä porukalla tälläämään ja katteleen Frendei ennen baari-iltaa Essenissä.



Keikun portaissa päkiöiden varassa, siks tollane asento :D


Otettiin sit se biletys pidemmän kaavan kautta, ja tanssittiin kuus tuntia. Ja tietty maY:n kohdalla koroissa. Käytiin vaan välil vessas tai hakeen nopsaan juotavaa ja jatkettiin reivausta. Tulipahan viikon urheilut tehtyä ;)

Tänää alko sataa ihan täpöllä lunta. Nyt on maa valkonen ja ihan sohjonen ja liikenne aivan sekasin. Toivottavasti toi sulaa tosta äkkiä pois ...ehkä mä nappaan föönin kauniiseen käteeni ja vähän edesautan asiaa :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)