perjantai 26. marraskuuta 2010

Suomen serkkuja


Eilen saatiin vieraita Itä-suomesta, kun I:n serkut saapuivat pidennetylle viikonlopulle. Ihanaiset naiset toivat mulleki tuliaisia! Mahtava ylläri, kiitos paljon :)


Pussukasta paljastui vaikka mitä ihanaa. Avonin kosmetiikkaa; huulikiilto, Shea Butter ja vitamiininaamio. Lisäksi sieltä löytyi kultainen laukkukoukku, ihanan pehmoset jarrusukat, sekä tietysti sirkusaakkosia. Mahtava piristys C:

Arvatkaas miltä ulkosalla näytti tänään ku heräsin? No lumiselta! Autoja ja nurmikkoa peittää höyhenen kevyt lumipeite ja lämpötila on nollassa. Yäk! Toivottavasti päivällä on sen verran plussa-asteita että toi vähäkin lumi sulaa pois. 

Mun oli tänään tarkotus olla muksujen kanssa ilta, mutta monien mutkien kautta näyttää siltä että mulla on VIP -liput kahdelle Lord of the Dance -esitykseen tänne Oberhausenin König Pilsner Arenalle. Esitys on kai ollu loppuunmyyty varmaan kesästä asti. Joten illalla jälleen uudenlainen elämys luvassa, lisää myöhemmin. :)

2 kommenttia:

  1. Anonyymi26/11/10

    Kivoja kuvia, upeet jarrusukat!! =)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi13/2/11

    Nice blog, like real much!! =)
    Lovely gifts, have you weared those socks at any picture hear? Would be nice to have some short of relax post and see you wear those =)

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)