sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Still alive

Hengissä ollaan ja langoilla taas! Blogger on tehny uudistuksii ja mulla oli täällä tiistaista lauantaihin vieraita, joten postaukset on vähän jääny. Eilen kuuluu viiden aikoihin ovelta Halloo? ja maYYYYYYYY! Oli ihana ku kaikki kolme ryntäs autosta halaamaan ja selittään ihan innoissaan matkajuttuja, ja näyttämään uusia tarroja sun muuta. Se siitä hiljaisuudesta :P

Lauantaina, kun olin sanonut Auf wiedersehen toiselle perheelle ja Willkommen nach Hause toiselle, suuntasin D-dorfiin ja Tyttöjen Kantikseen. Dresscode oli pikkupmusta.


Pelattiin ihan sikavaikeeta peliä, tos toinen kysyy nopeesti kysymyksii ja niihin pitää vastata epäröimättä ja kyllä tai ei sanomatta.



Mun ihana Halloween -sormus.

Ja viel ihanammat räpsyttimet!

Asuna toimi hätäostos -pikkumusta, paksut sukkikset, ihanuuspanta ja Marialta lainattu laukku.

Oltiin siis Nacht Rezidenzissä, siel oli joku autosponssijuttu. Mut oli nii mahtava valo vessassa, että nappasin pari kuvaa

Tänään ollaan pelattu hirveesti jalkapalloo, Dortmund kohtas Bayer Münchenin. Bayer hävis tällä kertaa koska maaliin laitettiin mut :D Nyt yritetään saada ihanaista (NOT) Snoopya kantokoppaan ja ulkohäkkiin. Ei tuu onnistuun vähään aikaan, I'm telling ya.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)