sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Oktoberfest - check!

Oktobereiltä selvitty hengissä! Meno oli aikamoinen, olut virtasi ja ihmiset olivat juhlatuulella. Kunnos postaus bileistä tulee vähän myöhemmin, heti kun saan loput kuvat kaikkien kameroista :)

Perjantai alkoi kahen pikkusen synttärijuhlinnalla klo 6. Kun oltiin avattu paketteja ja laulettu ja syöty munkit, muksut lähti kouluun ja maY takas nukkumaan. Bussi kohti Müncheniä siis lähti D-dorfista vasta 23.45, joten oli koko päivä aikaa laitella tavaroita ja kerätä energiaa tulevaan koitokseen.




Tässä vähän esimakua:


Tai toi maku kyl ei ollu hyvä, mut join melkein yhen tuopin! Ja siis yks tuoppi = 1 litra. Mut siin se sit oliki mun oluen juonti :D loppuajan käytin kuvaten, ihmisten kanssa jutellen, alueella pyörien ja Münchenissä vähän shoppaillen. Mutta kaikesta tarkka selostus toisiaan myöhemmin!

1 kommentti:

  1. hehe Ich hab gehört dass es eine Groupe des Finnischen au-pair Mädels aus Düsseldorf zum Oktoberfest gefahren ist... so du warst auch dabei :D
    es wird interessant "tarkka selostus" zu lesen :) scheint dass Fest dir gefällt. Meine Bekannte haben mir verschiedene Meinungen von diesem Fest erzählt

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)