maanantai 20. syyskuuta 2010

Wochenende mit einem Feier und einen Kürbise

Kirjotin tätä postausta jo pari tuntii ja sit menin vahingos hävittämään sen. Mut onneks blogger tallentaa koko ajan tekstejä. Siis koko ajan, joten tietty se tehokkaana tallensi sen tyhjän version. ARG!

Anyway, perjantaina vein muksut kuoroon eka kertaa yksin, ja päästiin hyvin perille tarkkojen ohjeiden ansiosta. Takasin tuleminen kesti vähän kauemmin, koska missasin yhen risteyksen. Lasten neuvoilla päästiin kyllä sitten hyvin kotiin. Takapenkiltä kuulu jossain vaiheessa kysymys: "Meri, onks sul ajokorttii?"

Sitten söin pikapikaa pari schnitzeliä ja ryntäsin bussiin ja junaan. Treffattiin tyttöjen kans Pizza Hutissa ja käytiin drinkeillä Karibialla. Tai ainakin sellanen fiilis täs mahtavas chillibaaris aina tulee.

Oon muuten löytäny kaks uutta lempparidrinkkii; Swimming pool ja Sex and the City. Nam!

Lauantaina vein kaksoset uintiin, kävin lenkillä ja alotin vaatekriiseilyn iltaa varten. Lopulta päädyin uuteen ei-yhtään-mun-tyyliseen -ruutumekkoon, rusettipantaan, vaaleenpunaseen rusettikaulakoruun ja pinkkeihin Fornaninoihin. Ilta alko vähän huonosti, sillä bussia sai (TAAS) odottaa 45 minuuttia, vaikka niitä pitäs mennä 10 minsan välein. Lisäks tuli puhelu et suunnitelmat meni vähän uusiks. Mut sit pääsin vihdoin juna-asemal, tosin tunnin myöhempään junaan, ja sain niin hauskan puhelun Suomesta, että mieli parani huomattavasti. Mentiin irkkupubiin, jossa oli tunnelma jo ihan katossa ja tupa täynnä. Siellä vaihdettiin vaatteet (alkuperänen suunnitelma oli mennä yhen tytön luo, mutta hän joutui perumaan viime hetkellä) ja otettiin osaa paikan suosituimpaan aktiviteettiin, ja mun yhteen inhokkiin: karaokeen.
Tavattiin meinaa muita au paireja, jotka rakastaa teeveen edessä hoilaamista. Kuviakin loilottamisesta ois, mut ei mulla, mikä on ehkä ihan hyvä ;P Vedettiin mahtavasti ABBAa kvartettina, ja etittiin sit siiderii. Tyhmä maa, ei täältä saa ku sitä saakelin olutta. No muttamutta, lähettiin sitten Nacht Residenziin Süsignight bileisiin. Ilta oli toteutettu yhteistyössä Haägens-Dazin kanssa, joten siellä sai jätskii, vaahtokarkkei, karkkia ynnä muuta hyvää. Me kyllä keskityttiin enemmänki reivaamiseen.

Sunnuntai-iltapäivällä mentiin kurpitsajuhliin. Autoo parkkeeratessa A pongas isot kurpitsaviritelmät ja väläytti: "Ach so, tän takia näitä kutsutaan kurpitsajuhliks!" Pikkublondi pääs ratsastamaanki:


Sieltä sai kaikkee kurpitsajuttui, mm keittoo, viinii, röstejä. Mä tyydyin currywurstiin ja ranskiksiin, vaikka toi makkara ei vielkä oikeen oo mun juttu. Ehkä vuoden aikana opin syömään makkaraa ja juomaan olutta? Aika kaukaselt se kyl tuntuu ...

Siel oli tollanen söppänä maatilakauppa, mist sai kaikkee luomujuttui.


Sellasta täällä :)

Asiast kolmanteen, vähän friikkii ku tos taustal pyörii viimeviikkoset MTV videoawardsit, ja siel soittaa deadmau5. Mä oon sen fani naamakirjas, ja se päivittää tilaa tosi usein ja julkasee paljon kuvii, tuntuu et ois ihan sen kaveri. Lisäks se oli soittamas Konemettäs! Ollilan metsistä L.A.n isoimpii bileisiin. Ei huono.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)