torstai 16. syyskuuta 2010

Einkaufen und Droge

Eilinen päivä meni sairastamisen lisäksi Centrossa pyöriessä. Mikään ei nosta maassa olevaa mieltä paremmin ku shoppailu! Tai no, nyt oli vähän tylsä reissu siin mieles, et piti hankkii kaikkee tarpeellista (ja tylsää)peruskamaa. Mut tarttu sieltä jotain muutaki vähän nuhapäiviä piristämään ;)

Illalla alettiin kattoon I:n kanssa teeveetä ja tilattiin samal joku sydeemi, minkä avul voi kattoo kaikkii Suomen kanavii koneelt. Ja meil on yks kone kytkettynä kotiteatteriin, joten vähän ku kattois telkkuu Suomes! Vaikka mä en kyl mitää suomalaista sarjaa seuraakaan, on ihan kiva kattoo välil jotain enkuks C: Monet ohjelmat ja leffat vähän pätki viel, joten en oikeen tiä miten, mut jotenki päädyttiin kattoon Reindeerspotting. Ihan mukava pikku pätkähän se, kivat vaa kaikille sosiaaliturvan varassa eläville narkkareille, on ilo maksaa veroja sun muita maksuja nyt kun tietää mihin ne menee.

Muttamutta, keksin yhen hyvän puolen sairastamisesta, meinaa nää:


Onks vähän ihania! Kyllä noihin kelpaa niiskutella :P






Sitten ne kengät joita oikeestaan lähin metsästään. Halusin normi kävelykengät, mustat, matalat, mis voi kävellä koko päivät ilman murskaantunei varpai tai jättimäisiin rakkoi. Kolmen tunnin kiertelyn jälkeen nää lähti matkaan:


Vähän ehkä liian sporttiset, mut ihan hyvät jalassa, eikä nyt maailman rumimmat kuitenkaan. Parhaat ehdottomasti oli sketchersin lenkkarimalli, mut ne näytti ihan aerobictossuilt. Tänää kyl mietin oisko vaan sittenki pitäny ottaa ne, mut no can do. Kyl noi Esprititki ihan kivat on :)

Sitten piti ostaa kaikkee välttämätöntä, kosmetiikkaa, sukkia ja paksuja sukkiksia.


Ja tietty mukaan tarttuu aina vähän muutaki ;)


Toi mekko ei kyl näytä miltään tos lattial, mutkun sinne heittää tuubitopin alle ja sen mustan lyhyen jakun päälle ni se on säädyllinen ja jopa salonkikelpoinen. Toi toinen mekko ei ookkaan sitten yhtään mun tyyliä. En oikeen tiä miten tarttu mukaan. Ehkä molemmissa vaikutti vähän hintalappu; mekot kustansi Forever21:ssa yhteensä 22 euroo. Laatukamaa siis.


Ja sitten vielä muovipussiin pääty ihan perushuppari. Oon huomannu et varsinki aamusin kiskasen vaan farkut jalkaan, hupparin niskaan ja pannan päähän. Vast ku oon vieny muksut ja käyny mahdollisesti lenkillä ja suihkussa, alan vähän miettiin tota peilikuvaa. Kuudelta aamulla ei paljon huvita.


Huomenna illalla pidetään tyttöjen kans suunnittelupalaveri, että mihin kaikkialle reissataan vielä ennen joulua. Tällähetkellä suunnitelmissa on Pariisi ja/tai Amsterdam ja Oktoberfest! Joo mulleki tuli vähän puskista toi viimenen, mutta sit aattelin että miksipäs ei. Sain muuten tänää ihan kummallisii reippailupuuskia. Nukuin viime yönä kuus tuntii, ja heräsin pirteenä ku ..no ei ihan peipponen, mut fasaani ainaki! Pesin pyykkii, siivosin oman kylppärin, imuroin, viuhdoin rikkaharjan ja -lapion kanssa ku viitapää (mitä ihmettä??) ja kokoajan oon siivoomas keittiöö. Äsken just taas painoin ympäriinsä harjan kanssa, koska kaksoset halus auttaa ruuanlaitossa. Lisäks huolsin kaikki kengät, putsasin ja suihkutin suoja-aineella. Nii ja siis en oo läheskä kaikkii viel ees käyttäny. Maanataina tyhjensin muksujen vaatekaapit ja siivosin ne kaikki. Ja niil on paljon vaatteita. Siis todella paljon. Mulla ei tod ollu seitsemän vuotiaana 15 farkkuja.

Kauhee, mä kotiäitiydyn! Tai elän sen vaiheen nyt ni ei enää koskaan tulevaisuudes tarvii ;)

4 kommenttia:

  1. Ihanat nenäliinat piristää aina! niinku mun Hello Kittyt :)

    Ja ilmottele miten sun Europe Tour menee :) ilmeisesti Pariisissa nähdään?

    VastaaPoista
  2. Europe tour menee varmaan aika palasissa, pitkiä viikonloppuja millom missäkin :)

    Nyt alkaa pahasti näyttään siltä, ettei treffata Pariisis :< Meijän tulee meinaa porukat ja taru sillä viikolla tänne ja on lauantaihin asti, joten en tiiä miten saan noi aikataulut sumplittuu :/ voi olla et oonki pariisis viikkoo ennen ku te.

    VastaaPoista
  3. No mä oon pariisissa jo perjantaina et ilmottele. :)

    Ja koska oot menos Oktoberfesteille????

    VastaaPoista
  4. Kuun ekana viikonloppuna ois tarkotus, mut meil ei oo viel lippui tai mitää :)

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)