keskiviikko 22. syyskuuta 2010

+24 'C

Tänään oli taas tehoaamu. Siivosin kylppärin lattiasta kattoon, meikkipussia myöten. Pussukka pesuun ja purnukat putsaukseen. Hinkkasin suihkuuki niin innokkaasti, et rättiin tuli reikä! Hyvä minä.



Sää oli jälleen mahtava, lämmintä + 24 astetta ja arska paisto täydelt terält. Ja huomenna pitäis jatkua samalla linjalla. Mun ei oo viel kielikurssit alkanu, joten harrastan tällästä itseopiskelua. Käännän lehtiä ja helppoja kirjoja sanakirjan kans ja kirjaan vieraat sanat ylös. Muilla tytöillä on monilla kurssit jo täydessä tohinassa, mut mä en oikeen löydä mulle sopivaa. Ne on kaikki jotain integroitumiskursseja maahanmuuttajille. Mut ens kuun 15. päivä meen Düsselin yliopistolle testeihin, mis katotaan mulle sopiva kurssi. Sehr gut!





Sit iski väsy ja toi aurinkotuoli oli aika huokutteleva, joten tuubitoppi päälle, arskat naamalle ja lootusasentoon. Torkuin siin puoltoista tuntia ja lähin hakemaan muksuja koulusta. Lähettiin sitten fillaroimaan leikkipaikalle ja jätskibaariin. Ei hyvä idea ollenkaan, sillä tietty muksut oli väsyneitä päivän jälkeen, ja kinastelua ja kiukuttelua oli paljon. Lopulta multakin katkes pinna. Kun päästiin kotiin, marssin suoraan omaan huoneeseen, vaihdoin lenkkireleet päälle ja lähin lenkille. Kävelin reippaasti, hyöryjä päästellen ja päätin mennä uutta reittiä. No ei hyvä sekään, sillä sisäinen navigaattori vähän petti ja tunnin päästä oli pakko kääntyy takasin, kun alko tulla naapurikaupungin kylttejä. Tiesin, että I:llä oli menoa illalla, joten tulin juosten kotiin. Oli aikast tehokas lenkki, kaks tuntia aika tarkalleen ja paita läpimärkä. Lisäks joku miesporukka sano mua Lady GaGaks. Whoot? Oliks se kohteliaisuus :D ?

Pyöräily muksujen kanssa on mukavaa, mutta aika hermojaraastavaa, varsinki keskustassa. A oli ihana kun päästiin leikkikentän pihaan. Sillä oli uus lukko pyörässä ja tiettyhän pyörä nyt on lukittava. Paha vaan et sil roikkuu siinä lukossa sellanen leikkiavain, jossa lukee lukon koodi. Se höppänä ei ota sitä siitä pois. Ja pyörä lukittiin kopasta, jotahan ei saa irti jos sen pyörän haluaa pölliä ;)



Toivottavasti loppuviikko jatkuu yhtä helteisissä merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)