keskiviikko 25. elokuuta 2010

Einkaufen!

Eilen rohkaistuin ja lähdin seikkailemaan yhteen Euroopan suurimpaan ostoskeskukseen. Matka on bussilla 25 min ja kun meillä on pysäkkejä joka kulman takana, eikä bussia tarvinnut edes vaihtaa, pääsin jopa hyvin perille. Menin iltapäivällä, mikä tietysti oli erittäin huono valinta, sillä huusholli oli ihan täynnä. Illalla juttelin paljon kavereiden kanssa naamakirjassa, ja etsin samaisesta paikasta myös au pair -kohtalontovereita lähiseudulta. Lisäks syötiin lettuja ja muksujen mentyä pehkuihin katteltiin I:n kanssa paikallista X-faktoria ja juotiin kuoharia. Etin myös kielikursseja jonne voisin mennä, mutta täältä päin löytyy aika huonosti mulle sopivia :/ no, täytyy jatkaa etsintöjä.

Mutta tässä siis pari kuvaa ostarista, johon kuuluu myös mm. taidenäyttelyitä, discoja, pubeja, leffateattereita, Sea life (siellä on kuuluisa jalkapalloennustaja Paul!) ja huvipuisto.



Eikä sieltä tietenkään tyhjin käsin lähetty.

Ostin sateenvarjon Saksan sateiseen syksyyn. Toivotaan ettei sille oo käyttöä. Mut toi on ihan pieni käsilaukkumalli ja varmasti piristävän värinen syksyn depiskausilla.


Lisäks ostin pienen pussukan kaikille niille miljoonille meikeille sun muille jotka aina pyörii päättömästi ympäri laukkua.



Ja paras kaikista:




Jees, korukauppa yks seinä kokonaan omistettu Hello Kittylle! Onko parempaa? Ton kaupan tuun kyllä tyhjentään vuoden mittaan :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)